Nå skal vi endelig få has på The Outsider

Dishonored-seriens mest irriterende figur skal til pers i Dishonored: Death of the Outsider.

Hvis du har latt være å avinstallere Dishonored II i håp om at det herlige snikespillet skulle få ekspansjon, kan du nå fjerne spillet. Bethesda har nemlig annonsert Dishonored: Death of the Outsider, som blir et «frittstående eventyr» og dermed en separat installasjon.

Jakten på The Outsider

I Death of the Outsider spiller du Billie Lurk, som vi stiftet bekjentskap med under et annet navn i Dishonored II. Hun og den legendariske snikmorderen Daud har nå bestemt seg for å ta knekken på ingen ringere enn The Outsider, den arrogante, overnaturlige emo-fyren som stadig trekker i snorene i spillets verden.

Som du kan se i traileren under, har Billie Lurk fått noen overnaturlige evner selv. Ellers skal vi visstnok få utforske noen av de skitneste hjørnene i Karnaca, og infilterer «underjordiske kampklubber» og okkulte organisasjoner. Vi loves også unike spillmiljøer og en handling som føyer seg etter valgene du tar. Blant annet skal det være mulig å ta ekstrajobber underveis i spillet.

Death of the Outsider skal lanseres allerede 15. september, og kommer naturligvis til Xbox One, PS4 og PC. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.