Originale Xbox-spill blir kompatible med Xbox One

Microsoft utvider bakoverkompatibiliteten.

På Microsofts E3-konferanse annonserte teknologigiganten at Xbox One snart får støtte for spill for den originale Xbox-konsollen. Særlig mange detaljer fikk vi ikke, men vi loves at spillene vil både se bedre ut og kjøre bedre når de spilles på Xbox One.

Som vanlig virker det som bakoverkompatibilitet må ordnes for hvert enkelt spill, og det eneste som er nevnt så langt er det unike flyspillet Crimson Skies. Sannsynligvis vil funksjonen lanseres med støtte for en håndfull spill, og så vil utvalget gradvis utvides.

Mer informasjon loves snart, men enn så lenge vet vi at tjenesten skal rulles ut senere i år. Microsoft annonserte også at funksjonen for bakoverkompatibilitet per dags dato støtter 385 spill for Xbox 360.

Her kan du forøvrig se hele pressekonferansen, med nyheter som nytt Metro-spill og ny utgave av Xbox One:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.