Røm fra kommunismen i Black: The Fall

Det Another World-aktige actioneventyret er ute nå.

Black: The Fall foregår i en dystopisk, kommunistisk stat der du får rollen som en industriarbeider som har jobbet og slitt for staten i flere tiår. Nå er du lei, og ønsker å stikke av. Sammen med en forlatt, liten robot må du komme deg helskinnet gjennom en serie stadig farligere, sideskrollende miljøer i ekte Another World/Limbo/Inside-stil.

Gåter og action

I tillegg til plattformhopping og actionsekvenser, inneholder spillet en god del gåter som må overvinnes, ofte ved hjelp av et høyteknologisk verktøy som lar deg manipulere verden rundt deg og de som befinner seg i den.

Black: The Fall har blitt utviklet av et studio fra Romania, av folk som har levd under det autoritære styret til den sovjet-støttede diktatoren Nicolae Ceaușescu og kona Elena. Spillet skal være inspirert av nettopp Romania under deres styre, og revolusjonen som til slutt tok knekken på regimet (og Ceaușescu-paret selv).

Spillet er ute på Steam, der det koster 100 kroner (90 med lanseringsrabatt). Det har også blitt lansert på Xbox One og PlayStation 4. Her er lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.