Slik ser Ataris nye spillkonsoll ut

Atari har sluppet fersk informasjon om sin Ataribox.

Atari har nå sendt ut ny informasjon om den kommende Ataribox-konsollen. Her har de også lagt inn noen bilder av herligheten, som du kan se nedover i artikkelen. Konsollen kommer i to utgaver, en med klassisk trepanel på forsiden, og en med rødt glass.

Den ser jo interessant ut.
Den ser jo interessant ut.

To varianter

I e-posten som ble sendt ut forteller de at konsollen vil ha fire USB-porter, HDMI-port og en port for SD-kort. Den ser også ut til å få nettverksport. I tillegg lover de at konsollen vil ha ulike lys som skal gløde gjennom materialet. De røper ikke noe om spesifikasjoner, spillutvalg og så videre, men sier at den vil få både nytt og klassisk innhold.

– Vårt mål er å skape noe nytt, som er trofast mot arven vår, samtidig som det appellerer til både nye og gamle Atari-tilhengere, skriver de i e-posten.

Mange tolker Ataribox som en Atari-versjon av NES Classic. Jeg er ikke helt enig i den tolkningen, for det føste fordi konsollen har støtte for SD-kort og skal få «nytt innhold», og for det andre fordi … vel, Atari Flashback (som får ny versjon snart) er jo nettopp denne Atari-versjonen av NES Classic. Hvorfor lansere to produkter i samme nisje?

Her er bilder av konsollen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.