Rez Infinite ble sniklansert på PC

Irriterer du deg fortsatt over at Rez Infinite ikke er ute på PC? I går dukket det opp på Steam!

I fjor kom Rez Infinite, en kraftig oppgradert nyversjon av Tetsuya Mizuguchi sitt klassiske rytmeactionspill Rez. Et av spillets nye elementer er støtte for VR, og derfor var det litt irriterende at det ikke ble lansert for den plattformen der VR har fått størst fokus så langt, nemlig PC.

I går dukket imidlertid spillet opp på Steam, uten forvarsel for oss vanlige dødelige (deler spillpressen fikk som vanlig beskjed på forhånd, og du kan lese en test av PC-versjonen på Eurogamer).

Interaktiv musikkvideo

Rez Infinite er altså et rytmeactionspill der du må reise gjennom visuelt imponerende, psykedeliske miljøer der skjermbildet og spillelementene er designet for å følge musikken. Infinite-versjonen har alle nivåene fra originale Rez, samt et helt nytt nivå med frie bevegelser. PC-versjonen har full støtte for Oculus og Vive, og du kan selvsagt spille det på normal skjerm også.

Rez Infinite er også ute på PS4, med støtte for PSVR. Her er en trailer som ikke nøler med å vise frem alle trofeene PS4-versjonen har fått:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.