Street Fighter II får jubileumsutgivelse på SNES-kassett

Men utgiveren advarer om at SNES-en din kan ta fyr hvis du bruker den. Så…

Er du en stor fan av Street Fighter II på SNES, og har smått absurde 100 dollar (pluss fraktkostnader!) å avse? Da kan du kjøpe en samlerutgave på en ekte spillkassett for SNES, i anledning seriens 30-årsdag.

Utgaven lanseres kun i 5500 eksemplarer, så selv om prisen er høy, er det godt mulig det er en okay investering med tanke på hvor prisene på Nintendo-relaterte samlergreier er på vei. Men om du kjøper kassetten for å faktisk bruke den, bør du ta en titt på advarselen til utgiver iam8bit – de sier nemlig at den kan få SNES-en din til å overopphetes, og i verste fall ta fyr.

Husk brannslukkeren!

Forhåpentligvis er dette bare en advarsel for å dekke alle eventualiteter, men de sier altså at du bør ha brannslukningsapparat i nærheten om du skulle finne på å bruke spillkassetten. Jeg har ikke sett andre utgivere av retrospill på elektroniske kassetter komme med slike advarsler.

Om du ikke lar deg skremme, kan du i det minste glede deg over at dette er et offisielt produkt, og at Street Fighter II på SNES er et skikkelig godt spill. Men dette er altså en versjon for NTSC-maskiner, så det må du også ha i mente om du ønsker å kjøpe.

Det originale Street Fighter dukket opp i august 1987, og det er dermed dette spillet som har bursdag, ikke Street Fighter II (som debuterte i 1991).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.