Beinhard romaction inspirert av R-Type

Det populære actionspillet Hydorah har fått kraftig forbedret Steam-versjon.

Husker du gratisspillet Hydorah? Det dukket opp i 2010, og var et skikkelig solid sideskrollende skytespill inspirert av klassikere som R-Type og Gradius. Nå har utvikleren lansert en kraftig oppgradert versjon på Steam, som har fått det passende navnet Super Hydorah.

Mye innhold

Det nye spillet skilter med samme høye vanskelighetsgrad som originalen, 21 nivåer der du må ta knekken på 35 «bosser» og over 100 forskjellige typer fiender, muligheten til å spille alene eller med en venn, og et lydspor med over 60 låter. Herlig retrografikk får vi også, og spillet simulerer også effekten av en god, gammeldags CRT-skjerm.

Steam-versjonen koster 80 kroner, og spillet ser ikke ut til å være tilgjengelig noen andre steder (men om du har lyst til å teste gratisversjonen, finnes den fortsatt). Her er en super trailer:

Utvikleren bak Super Hydorah har også stått bak det Ghosts ‘n Goblins-aktige Cursed Castilla, som kom på Steam i fjor.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.