Bad Dudes vs. Dragon Ninja kan komme tilbake

Er du en «bad enough dude» til å lisensiere Data Easts spillbibliotek?

Den japanske spillprodusenten Data East sto for en rekke gode spill på åtti- og nittitallet. Et av de mest kjente er Bad Dudes vs. Dragon Ninja, et sideskrollende slåssespill der President Ronnie har blitt kidnappet av ninjaer og du må redde ham (hvis du er en «bad enough dude», da).

Men mange husker nok også spill som Burger Time, Midnight Resistance og Karate Champ (som var en viktig inspirasjonskilde for et annet kult slåssespill).

Spillene kan komme tilbake

Det er lenge siden Data East forsvant, og siden 2004 har rettighetene til over 100 spill fra den gamle arkadegigantens spillbibliotek vært eid av japanske G-mode. Nå ønsker de å få disse ut på markedet igjen. I den forbindelse ønsker de kontakt med aktører som kunne tenke seg å søke om lisensene til spillene. Mer informasjon kan du finne på nettstedet deres.

Her er litt Dragon Ninja-video, i tilfelle du har glemt nøyaktig hva vi kan få et gjensyn med:

Bra lydeffekter!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.