Retrotimen – episode 141

Minikonsollen The64, filmen Baby Driver og det obskure spillet Go Go Ackman er noen av temaene for dagens episode.

For et par uker siden satte vi i gang et samarbeid med podcasten Retrotimen. Dette er en ukentlig podcast dedikert til ikke bare spill, men også annen populærkultur fra de fire siste tiårene. Podcasten ble startet i 2014, og består per i dag av en trio ved navn Lars, Remi og Otto. Som en del av samarbeidet kommer vi til å publisere artikler om hver nye episode.

Har du spilt dette SNES-spillet? Bilder: Mobygames.
Har du spilt dette SNES-spillet? Bilder: Mobygames.

Baby Driver

Dagens hovedtema er filmen Baby Driver, som i motsetning til hva jeg trodde før jeg så den, ikke er en åttitallskomedie om en baby som kjører bil (jeg så til og med for meg hvordan coveret kunne ha sett ut – en baby med solbriller og stort glis sitter i førersetet på ei gul drosje i New York, og kikker direkte inn i kameraet mens han holder tommelen opp).

I stedet er altså Baby Driver en helt ny «heist-movie», som du definitivt bør få sett.

Ellers diskuteres minikonsollen The64, og gutta virker ikke helt fornøyd med spillutvalget (det hadde nok helt klart vært lettere å samle klassikere om selskapet bak produktet var litt større).

Et nytt Stranger Things-retrospill og arkadehallen på Tilt i Oslo kommer de også innom. Helt på slutten snakker de om den japanske kultklassikeren Go Go Ackman, som opprinnelig ikke kom ut i engelskspråklig versjon – noe ildsjeler i retrospillmiljøet har fikset på.

Her er dagens episode:

Hvis avspillerlenken av en eller annen grunn ikke funker, finner du episoden på Soundcloud.

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Faktisk kan du få med deg episodene uten noe lesing overhodet, ettersom de også går på radiotrondheim.no (DAB, FM og nettradio), med nye episode hver tirsdag klokken 18.00.

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.