Nytt spilleksperiment fra Driver-studioet

Ubisoft Reflections har lansert Ode, et spill der jobben din er å spre glede.

Ubisoft må tåle en god del kritikk for at de fleste storspillene deres følger akkurat samme formel, men de skal samtidig ha ros for at de tillater studioene sine å eksperimentere. Deres britiske datterstudio Reflections har vært spesielt flinke – de ultrasjarmerende spillene Grow Home og Grow Up og flerspillerskytespillet Atomega har alle fått en varm mottakelse fra spillerne.

Noen idé om hva som skjer her?
Noen idé om hva som skjer her?

Musikalske verdener

Nå har de lansert sitt nyeste spilleksperiment, Ode. I dette spillet får du rollen som Joy, et lite vesen som må finne stjerner og spre glede i fire musikalske hager. Jo flere stjerner du har funnet, jo mer lyd kan du skape i omgivelsene dine, og jo mer lyd, jo bedre er det.

Ode skal være vanskelig å forklare for mye om uten å samtidig ødelegge litt av magien, ifølge Ubisoft, men du kan lese en stor artikkel om utviklingen av spillet på Ubisofts blogg.

Uheldigvis er Ode kun tilgjengelig på Uplay for øyeblikket, noe som nok kommer til å begrense spillets popularitet frem til det eventuelt slippes på Steam og konsoll. Her er i alle fall traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.