Nå er nyutgaven av TY the Tasmanian Tiger 2 ferdig

Den tasmanske tigeren herjer igjen.

For nøyaktig ett år siden, skrev jeg en artikkel om at nyversjonen av TY the Tasmanian Tiger var ferdigutviklet. I dag er det på tide med omtrent samme artikkel, bare at vi legger til et totall i tittelen. Krome Studios har nemlig fullført restaureringen av TY the Tasmanian Tiger 2, og i likhet med originalen har også oppfølgeren fått en svært god mottakelse på Steam.

Oppgradert presentasjon.
Oppgradert presentasjon.

Tredjepersons action

I likhet med resten av TY-spillene, er dette et fargerikt, tredjepersons actioneventyr med massevis av variasjon, av den typen som var så populære på PlayStation 2. Handlingen foregår i en svær og åpen verden inspirert av den australske outbacken, og i tillegg til å løpe rundt til fots kan du benytte deg av en rekke ulike kjøretøyer.

Spillet har også en egen racing-modus med delt skjerm for to spillere.

Nyutgaven skilter ikke bare med HD-grafikk, men også oppdaterte effekter som skygge, refleksjoner og så videre. Ellers virker den nokså trofast mot originalen fra 2004, og det er nok først og fremst gamle fans den sikter mot. Her har du en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.