Det vakre actionrollespillet Zwei har blitt oversatt til engelsk

Kultklassikeren ble opprinnelig lansert i 2001. Nå er en engelsk versjon ute på Steam og GOG.

Før vi fikk digital distribusjon og spillmarkedet ble mer globalt, var det svært uvanlig å se japanske PC-spill oversatt til engelsk og lansert i vesten. Nå er heldigvis dette på vei til å forandre seg, og mange av de japanske kultklassikerne får nytt liv i oversatte utgaver.

Endelig ute på engelsk.
Endelig ute på engelsk.

En av disse er Zwei: The Arges Adventure, et actionrollespill i typisk, japansk stil, med flott 2D-kunst og massevis av kamp. Spillet ble opprinnelig lansert i 2001 for PC, og fikk senere versjoner for både PS2 og PSP, men ingen av dem ble lansert i vesten før PC-versjonen nå har blitt oversatt av XCEED Games og lansert på blant annet GOG og Steam.

Utforsk store grotter

Zwei legger mye vekt på grottekravling, der du må utforske svære hulesystemer fulle av fiender. Hver av disse har flere deler, og du kan ofte selv velge rekkefølgen du vil utforske disse i. Du styrer to figurer, der den ene spesialiserer seg på magi og den andre er ekspert på nærkamp. Kjæledyr som katter og hunder kan også følge med på eventyret, og gi tilgang på kraftige kombo-angrep.

Spillet har blant annet et litt unikt system for erfaringspoeng, der du ikke får erfaring for å overvinne fienden, men for å spise maten de dropper når de dør. Matbitene kan så kombineres i en restaurant, for å gi deg enda mer erfaring. Flere minispill følger også med, slik som (merkelig nok) et skrivetreningsspill. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.