Stor oppdatering for Warcraft III

Er du en av de som fortsatt spiller Blizzards strategiklassiker?

Blizzard har nylig lansert en stor oppdatering for sanntidsstrategispillet Warcraft III, og her handler det ikke bare om balansering eller problemfiksing. For eksempel er det fra nå av mulig for hele 24 spillere å delta i individuelle slag, og den maksimale kartstørrelsen har samtidig blitt økt til 480×480. Lager du dine egne brett, kan du nå putte inn opp til 30 000 objekter i dem.

Men Blizzard har selvsagt ikke glemt balanseringen, heller. Faktisk har de endret hele 17 av spillets helter, så det blir nok en del ting som må læres om igjen for erfarne spillere. Du finner mer informasjon om oppdateringen på Battle.net.

Du vet hvordan Warcraft III ser ut, så her er et bilde av det kansellerte Warcraft Adventures i stedet.

Turnering på Twitch

Samtidig har den Activision-eide utvikleren annonsert spillets første invitasjonsmesterskap noensinne, som vil finne sted den 27. og 28. februar på Twitch. Enkelte rykter vil også ha det til at de planlegger å annonsere en nyversjon.

Warcraft III kom opprinnelig ut i 2002, og er altså et sanntidsstrategispill der du må samle inn ressurser, trene opp hærstyrker og lede dem i kamp sammen med mektige heltekarakterer. Spillet har en omfattende enspillerdel, men det er som flerspillerspill det har overlevd.

De færreste trodde vel at det kom til å leve så lenge som det har gjort, men takket være den vanvittige suksessen til World of Warcraft har ikke det som før var «hovedserien» fått noen nye spill, og det har med andre ord ikke vært noe Warcraft IV å gå videre til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.