The Curse of Monkey Island har endelig blitt relansert på nettet

LucasArts’ klassiske pek-og-klikk-eventyr er ute på GOG og Steam.

Gode nyheter for eventyrspillentusiastene: The Curse of Monkey Island har akkurat blitt gjort tilgjengelig på nettet. Det er ute på både Steam og GOG, og koster litt over femtilappen begge steder.

Ting skal aldri være lett!
Ting skal aldri være lett!

Pek-og-klikk-klassiker

The Curse of Monkey Island er det tredje spillet i Monkey Island-serien, og det første som ikke ble designet av Ron Gilbert. Spillet følger nok en gang piraten Guybrush Threepwood, som har klart å komme seg tilbake til den virkelige verdenen etter de mildt sagt merkelige hendelsene i slutten av Monkey Island 2.

Her finner han ut at spøkelsespiraten LeChuck har fortsatt å skape trøbbel, og dermed er det bare å fortsette der eventyrene slapp – med massevis av humor og utfordrende nøtter som må løses. Spillet skilter med et nytt pek-og-klikk-grensesnitt, lekker, håndtegnet grafikk, og kan spilles i to ulike vanskelighetsgrader.

The Curse of Monkey Island introduserte også en av spillhistoriens koseligste bifigurer, nemlig en fyr ved navn Murray. Du husker han sikkert om du har spilt spillet, og hvis ikke kan du glede deg til å bli kjent med ham.

Om ikke The Curse of Monkey Island klarer å dekke LucasArts-behovet ditt, har GOG forresten også fått deres første pek-og-klikk-eventyr, Maniac Mansion. Det har vært ute på Steam en stund.

Ta forresten en titt på vårt store Monkey Island-tilbakeblikk for å se hvordan serien startet.

2 kommentarer om “The Curse of Monkey Island har endelig blitt relansert på nettet”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.