Steam-versjonen av Chrono Trigger skal fikses

Square Enix lover blant annet at det skal bli mulig å spille med den originale grafikken.

Da Square Enix lanserte klassiske Chrono Trigger på Steam i forrige måned, fikk spillet hard medfart av brukerne. De klaget blant annet på grensesnittet og manglende innstillingsmuligheter, samt at grafikken var «oppgradert» på en veldig merkelig og lite konsistent måte som definitivt ikke gjorde originalens lekre piksler noen tjenester.

Vil ordne problemene

Noen ganger nytter det å klage, og nå har Square Enix fortalt at de vil fikse spillet. Blant annet forteller de at det via en oppdatering skal bli mulig å veksle mellom den originale og den nye grafikken.

Fiksingen av spillet vil foregå over flere oppdateringer, og den første er planlagt lansert i første del av april – den er ikke så veldig langt unna, med andre ord.

Chrono Trigger er et klassisk, japansk rollespill designet av legendariske Yuji Horii (Dragon Quest), Akira Toriyama (Dragon Ball) og Hironobu Sakaguchi (Final Fantasy). Spillet kom opprinnelig for SNES i 1995, og fant senere veien til PlayStation.

Rollespillet skilter blant annet med en episk handling med flere mulige avslutninger, samt sideoppdrag som du kan spille underveis. Kampsystemet ble beskrevet som revolusjonerende da spillet kom ut. Chrono Trigger havner regelmessig langt oppe i toppen over listen over tidenes beste spill, så det er ikke uten grunn at spillerne ble så skuffet over den dårlige Steam-overføringen.

Toppbildet er hentet fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.