Retrotimen: Bloodsport

Ukens film var en av favorittene til de store gutta på åttitallet. Men er den egentlig noe god?

Dagens Retrotimen handler i hovedsak om filmen Bloodsport, med Jean-Claude Van Damme i hovedrollen. Han spiller den fryktløse agenten Frank Dux, som melder seg på en mystisk kampturnering i Hong Kong, der deltakerne kjemper til døden. Originalt!

Noen likte han fyren her.
Hovedpersonen selv.

Så er spørsmålet, da – er Bloodsport en klassiker, eller bare nok en teit Van Damme-film av typen vi fikk så alt for mange av? Dette blir heftig diskutert i Retrotimen, og Lars har blant annet dette å si:

– Filmen er preget av helt forferdelig, forferdelig, forferdelig dårlig skuespill som ikke er troverdig i det hele tatt. Det er noe av det verste skuespillet jeg har sett på TV noen gang!

På den andre siden har vi Otto:

– Jeg har skrevet en og en halv side med notater om denne filmen, for jeg syntes den er helt fantastisk!

Forvent litt diskusjon, med andre ord! Ellers blir det litt snakk om Far Cry 5, arbeidsulykker og triste kvelder på soverommet – her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00) og Nea Radio (hver søndag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.