Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition er ute nå

Fjorårets beste rollespill har (antakeligvis) blitt enda bedre, og kommet til konsoll.

Divinity: Original Sin 2 var absurd bra da det ble lansert i fjor på denne tiden, og nå har Larian gitt ut en kraftig forbedret versjon som de kaller Definitive Edition. Denne er gratis for alle som eier originalen, og er dessuten versjonen som danner grunnlaget for den ferske konsollversjonen.

Få spill gjør kamp bedre enn Divinity: Original Sin 2.
Få spill gjør turbasert kamp bedre enn Divinity: Original Sin 2.

Mange nyheter

Definitive Edition kommer med en haug av endringer og forbedringer, slik som massevis av nytt stemmeskuespill, nye kampsituasjoner (og store endringer i mange av de gamle), en utvidet øvingsdel, og et forbedret brukergrensesnitt. I tillegg har Larian lansert en gratis miniekspansjon der vi må hjelpe en ekornridder å redde verden fra en trussel som kalles The Great Acorn. Hm.

Enten du er en gammel kunde eller ikke vil du fra nå av få velge om du vil kjøre originalversjonen av spillet eller Definitive Edition når du starter spillet. Her er en trailer:

Jeg må innrømme at jeg ikke egentlig forstår hvorfor Larian har brukt så mye ressurser på denne nye versjonen av spillet, siden det var så glimrende fra før (det er jo alltid en viss fare for at man polerer et spill for mye – se Diablo III, for eksempel). Men for all del, gratis er gratis, og den gamle versjonen er jo fortsatt tilgjengelig.

Om du ikke har kjøpt Divinity: Original Sin 2 allerede, så bør du i alle fall gjøre det nå!

I den siste Kickstarter-oppdateringen for spillet sa Larian forøvrig at de jobber med andre ting som de kommer til å snakke om snart, og at de «sannsynligvis ikke» vil kjøre noen nye folkefinansieringskampanjer for disse. Her kan du se den:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.