Micro Mages er et nytt plattformspill for NES

Skilter blant annet med lekker 8-bits-grafikk og samarbeidspill for opp til fire spillere.

Om du elsker den gamle NES-konsollen din, men føler at du trenger noe nytt å spille på den, kan du ta en titt på Micro Mages. Det er et nytt plattformspill for Nintendos klassiske spillmaskin, der åtte verdener med 26 nivåer har blitt skviset inn i 40 kilobytes.

Veldig lekker pikselgrafikk.
Veldig lekker pikselgrafikk.

Opp til fire spillere kan samarbeide seg gjennom lekre, skrollende nivåer, skjønt for flere enn to spillere må du ha en adaptor som lar deg koble til flere håndkontrollere. Fremgangen lagres gjennom et passordsystem.

Folkefinansiering for fysisk lansering

Selv om Micro Mages er ferdigutviklet, ifølge skaperne, så er det ikke tilgjengelig. Det er fordi de ønsker å lansere det i fysisk format på elektronisk kassett, og i den forbindelse har de startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter. Her er det også mulig å sikre seg en nedlastbar versjon. Den planlagte lanseringen skal finne sted i april.

Ta en titt på Kickstarter-siden for mer informasjon. Her er presentasjonen:

Utviklerne har også lagt ut en liten dokumentar der de forklarer hvordan de har presset alt innholdet inn i 40 kilobytes (hvis du lurer på hvor mye det er, så har vi svaret):

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.