Nå har TheC64 Mini fått en stor oppdatering

Endelig har Retro Games sluppet oppdateringen som skal gjøre det enklere å laste inn nye spill.

The C64 Mini er en miniversjon av den klassiske datamaskinen Commodore 64, som skiller seg fra tilsvarende produkter som Nintendo Classic Mini-konsollene på ett viktig område: Du trenger ikke hacke konsollen for å få muligheten til å spille flere spill enn de 64 som allerede er inkludert.

Dette har imidlertid vært rimelig pes til nå, og jeg valgte faktisk å skrive en stor guide for å forklare hvordan man kunne gjøre det på best mulig vis. Helt siden lanseringen har utviklerne bak minikonsollen lovet en stor oppdatering for å gjøre det hele langt enklere, og i dag skal den endelig slippes.

Det nye systemet støtter både diskettfiler, kassettfiler, cartridge-avbildninger og andre emulatorformater. Det har også en rekke avanserte muligheter. Her kan du se hvordan det hele vil fungere:

Som vanlig oppdaterer du konsollen ved å laste ned installasjonsfilen fra det offisielle nettstedet, og putte den på en USB-minnepenn. Så stapper du denne i minien, og går inn i systeminformasjonsskjermen i System-menyen. Da skal den automatisk finne oppdateringen.

USA-utgivelse

Oppdateringen lanseres i forbindelse med at minikonsollen nå har blitt tilgjengelig i USA. Interessant nok har den amerikanske utgaven et litt annet spillutvalg enn den europeiske, med spill som Break Dance og Jumpman 2. Folkene bak TheC64 Mini har tidligere sagt at de vil gi eksisterende eiere tilgang på nye spill, men det gjenstår å se om vi også får noen av de amerikanske spillene.

Her er en amerikansk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.