Rikki & Vikki er et nytt spill for Atari 7800 ProSystem

Og Steam, der det ble sluppet i desember.

Om du skulle være den heldige eier av en Atari 7800 ProSystem-konsoll, så har du nå fått et nytt spill å glede deg til. Det heter Rikki & Vikki, og er et hjernetrim-/plattformspill med samarbeidsspill for to, der du følger revene Rikki og Vikki i deres jakt på å redde barna sine fra den kjipe Misery Dragon.

Bilde fra Steam-versjonen.
Bilde fra Steam-versjonen.

Hundre nivåer

Spillet byr på seks store huler med totalt 100 gåter som må knekkes, grafikk i hele syv farger, og en dynamisk vanskelighetsgrad der du kan velge om du vil jakte toppscore eller fokusere på historien.

Konsoll-lanseringen skal snart finne sted, og om du er interessert i spillet må du svippe innom AtariAge for å melde din interesse. Kun 550 fysiske spillkassetter skal lanseres. Spillkassettene bruker spesialdesignet maskinvare, så de kommer ikke til å bli gjort tilgjengelig som ROM-filer.

Om du bare syntes spillet virker kult, og ikke har maskinvaren å spille Atari-utgaven på, kan du allerede nå ta turen til Steam og kjøpe deg en digital PC-kopi. Den er så godt som lik Atari-versjonen, men har stereomusikk og støtte for ting som Steam-achievements. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.