Skap ditt eget selskap fra bunnen av

Good Company ser ut til å bli en spennende og ambisiøs forretningssimulator.

Den britiske spillutgiveren The Irregular Company har anonsert at strategispillet Good Company skal slippes i «early access» senere i år. Spillet gir deg rollen som en entrepenør som starter ved å skape produkter i garasjen din, men som gradvis utvider produksjonen og selskapet frem til du har svære samlebånd og automatiserte systemer (bare pass på at robotene dine ikke gjør opprør).

Bak den søte fasaden ser det ut som selve spillet er overraskende omfattende.
Bak den søte fasaden ser det ut som selve spillet er overraskende omfattende.

Spill alene eller med andre

Når spillet tidliglanseres vil det være med både sandkassemodus, scenarier og en enspillerkampanje. Senere i «early access»-perioden får det samarbeidsflerspiller, støtte for modifikasjoner, og en rekke andre forbedringer ifølge utviklerne. De anslår at spillet skal være i «early access» i åtte til fjorten måneder.

Basert på bildene og traileren under syntes jeg Good Company ser ganske spennende ut, og det er gøy å se at denne sjangeren med forretningsbaserte simulator-/strategispill har fått et kraftig oppsving i de siste årene.

Det er forresten også litt artig å se likhetene mellom dette spillet og det nyannonserte spillet fra Peter Molyneux og gjengen. To egentlig ganske like konsepter, men tilsynelatende veldig ulik tilnærming. Den endelige kvaliteten til spillet vet vi jo selvsagt ikke noe om, men jeg skal i alle fall følge med på det. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.