Blizzard vil relansere Warcraft I og II på GOG

Diablo er bare det første Blizzard-spillet som blir sluppet på den DRM-frie nettbutikken.

I forbindelse med dagens største overraskelse, har Blizzard (omtrent i en bisetning) nevnt at de også vil slippe de to første spillene i Warcraft-serien på GOG. Dette sa de i et Q&A-dokument på Battle.net, der de skriver følgende:

Q: Are other classic Blizzard games coming to GOG.COM?
A: Yes! We have announced that we’re partnering with GOG.COM to release Warcraft: Orcs and Humans and Warcraft II. We’ll reveal more information at a later date.

Hva Diablo II angår, understreker de at dette spillet er tilgjengelig for kjøp via deres egen portal, og at de ikke har noen flere annonseringer å komme med på det området.

Det første Warcraft-spillet.
Det første Warcraft-spillet.

Klassiske sanntidsstrategispill

Warcraft: Orcs & Humans er et klassisk sanntidsstrategispill som opprinnelig ble lansert i 1994. Spillet introduserte fantasilandet Azeroth, som er under invasjon av hissige orker, og har to kampanjer – en for menneskene, og en for orkene.

I de fleste oppdragene må du begynne med å bygge en base og sanke inn ressurser, før du samler sammen en hær og utsletter motstanderne. Men spillet hadde også andre typer oppdrag, og langt større variasjon enn for eksempel Dune II. Samtidig ble flerspillermodusen svært populær.

Oppfølgeren, Tides of Darkness, kom året etter. Det videreutviklet modellen fra originalen, og kritikerne mente det var bedre enn sin forgjenger på de fleste områder. Det ble også en langt større kommersiell suksess.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.