Nå kan du spille Anarchy Online som om det var 2001

Minus alle «bugsene», selvsagt.

Funcoms en gang så banebrytende MMORPG Anarchy Online følger i EverQuests fotspor, med en helt fersk «progression server» som skrur tiden tilbake til 2001. Logger du deg på denne serveren får du servert spillet slik det var da det først kom ut, i alle fall med tanke på innhold og mekanismer. Her er det ingen ekspansjoner, og maskimalt nivå for figuren din er 10.

Full fest i Anarchy Online.
Full fest i Anarchy Online.

Moroa varer i ett år

Planen er at den nye serveren skal være oppe i ett år, og periodevis vil Funcom legge til nytt innhold (og øke nivågrensen) basert på den virkelige utviklingen til spillet. Funcom innrømmer imidlertid at planen kan endre seg. Uansett vil karakterene du skaper for den nye serveren overføres til den «vanlige» Anarchy Online-serveren når moroa endelig er over.

Funcom sier også at de ikke vil gjøre noen endringer i kode, spillbalansering og så videre for den nye serveren – det er altså fortsatt den nyeste versjonen av spillet det hele kjører på.

Standardversjonen av Anarchy Online er i dag gratis å spille. Det gjelder ikke den nye serveren, som kun er åpen for abonnenter. Mer informasjon kan du finne hos Funcom.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.