Snart slippes Order of Battle for konsoll

Konsollspillerne får muligheten til å spille et turbasert krigsspill av typen vi vanligvis forbinder med PC.

Order of Battle er et turbasert krigsspill satt til andre verdenskrig. Spillet har vært ute for PC en stund, og dagens versjon er gratis å laste ned, men kommer med muligheten til å kjøpe en rekke ekspansjoner satt til ulike deler av krigen. Nå kommer spillet også til konsoll.

Turbasert strategi i Asia.
PC-versjonen.

Alle ekspansjonene slippes også på konsoll

Order of Battle: World War II vil være et premium-spill på konsoll, og inkludere alt innholdet fra PC-modulen U.S. Pacific. Der kan man altså lede de amerikanske styrkene i krig mot deres japanske motstandere i Stillehavsområdet. Alle ekspansjonene som har kommet til PC-versjonen vil slippes til konsoll samtidig som hovedspillet dukker opp.

Spillet skal slippes på PlayStation 4 og Xbox One, og lanseringen vil finne sted i løpet av våren. Utgiver Slitherine forteller at de vil komme med mer informasjon på et senere tidspunkt.

Da Order of Battle først debuterte, var det under tittelen Order of Battle: Pacific. Inspirasjonskilden var SSI-klassikeren Pacific General, en litt mindre kjent fetter av det mer kjente Panzer General. Senere fant utviklerne ut at de ville bruke Order of Battle som en plattform for kampanjer satt til hele den andre verdenskrigen, og endret konseptet.

Her er en PC-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.