Ingen endringer for Lucasfilm Games

Forrige ukes nyhet var en falsk alarm.

I forrige uke ble vi klar over at Disney – som eier Lucasfilm-imperiet – søkte etter flere ansatte for en divisjon som het Lucasfilm Games. Dette fikk mange, meg selv inkludert, til å tro at de planla å gjenopplive merkevaren, og kanskje også noen av de gamle spillseriene til Lucasfilm Games/LucasArts.

Ingen endringer

Dette ser ikke ut til å være tilfelle. PC Gamer, som også skrev om saken, har nå fått mer informasjon fra Disney. De sier at Lucasfilm Games ikke er en ny divisjon i det hele tatt, og i stedet ble startet opp samtidig som LucasArts la ned, for å ta over samarbeidet med andre utgivere om Star Wars-spill.

Alle stillingene det er snakk om skal være fokusert på å «støtte opp om eksisterende og kommende Star Wars-spill.» Det skal heller ikke være noen planer om å endre på samarbeidet med utgivere som Electronic Arts.

Så der har vi det. Lucasfilm Games er altså på en måte tilbake, men ikke akkurat slik mange av oss hadde håpet på. Men vi har i alle fall minnene – her er fem klassiske LucasArts-eventyr.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.