Switch-suksessen Octopath Traveler kommer til PC

Originalutgaven var et av Nikolais favorittspill i 2018.

Square Enix har annonsert at de vil slippe det tidligere Switch-eksklusive rollespillet Octopath Traveler på PC. Spillet dukker opp både på deres egen nettbutikk og på Steam, og lanseringsdatoen er satt til 7. juni.

Switch-versjonen har høstet mye ros, og var blant annet en av fjorårsfavorittene til vår egen Nikolai. Den ble også en stor suksess, og brukte faktisk mindre enn én måned på å passere den første millionen solgte kopier.

Japansk rollespill

Octopath Traveler er et rollespill av klassisk, japansk type, som blant annet skilter med en veldig iøynefallende visuell stil. Det kombinerer todimensjonale figurer med tredimensjonale miljøer og lekre grafikkeffekter.

Du starter med å styre en av åtte eventyrere, hver med sin egen start på historien. Senere samler du hele gjengen, og legger ut på eventyr i spillets store verden. Kamp er turbasert, og ifølge Square Enix skal systemet være enkelt å lære, men by på mye dybde.

Denne videoen forklarer hvordan spillet fungerer (og under kan du se en introduksjon av spillets rollegalleri):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.