Herlige Transport Fever får oppfølger

Originalspillet leverte mye moro i klassisk Transport Tycoon-stil.

Urban Games og Good Sheperd Entertainment har akkurat annonsert Transport Fever 2. Spillet skal etter planen lanseres på Steam i løpet av årets fjerde kvartal, og ser ut til å by på flere nyheter i forhold til originalen fra et par år tilbake.

Detaljert grafikk.
Detaljert grafikk.

Konseptet er imidlertid det samme som før – du må prøve å tjene deg søkkrik på å frakte folk, ressurser og varer rundt i store og åpne miljøer, som dynamisk utvikler seg underveis. Det hele starter i 1850, der du kan benytte deg av dampskip, jernbaner og hestevogner. I løpet av de over 150 årene som følger får du tilgang på over 200 ulike framkomstmidler (inkludert fly).

Modulære stasjoner

En av nyhetene denne gangen er at stasjoner, havner, flyplasser og så videre er modulære, og kan utvides etter behov. Dermed kan du for eksempel ha kombinerte buss- og lastebilstasjoner.

Byene kan vokse seg store.
Byene kan vokse seg store.

Ellers skilter spillet med tre kampanjer satt til hvert sitt kontinent, samt tropiske jungelmiljøer i tillegg til de eksisterende miljøene (som er tørre, western-inspirerte miljøer og tempererte miljøer inspirert av Europa). Miljøene skal være langt mer detaljerte enn tidligere, og får til og med individuelt simulerte dyr, fugler og fisker.

Transport Fever 2 kommer også med omfattende redigeringsverktøy som lar deg skape egne kart og oppdrag, og du kan også bruke dette til å redigere lagrede spill om du ønsker det. I tillegg loves Steam Workshop-støtte for modifikasjoner.

Om du vil vite mer om konseptet, kan du lese min artikkel om Transport Fever. Jeg har også skrevet litt om inspirasjonskilden, Transport Tycoon. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon om Transport Fever 2, og sjekk annonseringstraileren her:

En kommentar om “Herlige Transport Fever får oppfølger”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.