Nå kan du teste det lovende eventyrspillet Backbone

En gratis demo har blitt sluppet på Steam, og den har fått mye skryt.

Backbone et film noir-aktig eventyrspill med snike- og actionelementer og mildt sagt nydelig grafikk i retrostil. Handlingen foregår i en alternativ verden der kloden er befolket av antropomorfe dyr, og du spiller privatdetektiven Howard Lotor som prøver å overleve så godt han kan.

Ifølge utviklerne vil Backbone fokusere på ekte detektivarbeid der du må finne bevis, forhøre vitner og selv trekke slutninger – som i fjorårsutgivelsen Lamplight City vil hver sak ha ledetråder som går i flere forskjellige retninger, og det er opp til deg å velge hvilke du vil følge.

Spillet bruker en kombinasjon av 2D og 3D.
Spillet bruker en kombinasjon av 2D og 3D.

Gratis prolog

Nå kan du teste spillet selv, ved å laste ned en gratis «prolog» fra Steam. Basert på brukertilbakemeldingene ser det ut som gratisversjonen byr på litt under én time med moro. Alle brukeranmeldelsene som er postet så langt er positive, så hvis du har en ledig time kan det altså virke som denne demoen er en grei sak å fylle den med.

Og om du ikke er interessert i å «spoile» opplevelsen før den ferdige versjonen slippes, er det jo greit å vite at utviklerne ser ut til å være på riktig vei med dette lekre spillet. Vær oppmerksom på at det er en stund til fullversjonen dukker opp, da den står oppført med 2020 som lanseringstidspunkt på Steam.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.