Folkene bak Earthworm Jim lager nytt spill i serien

Men det blir eksklusivt for den nye Intellivision-konsollen.

Om du er en av de mange som koste deg med Earthworm Jim-spillene på nittitallet, kan du nå glede deg til et helt nytt spill med den populære marken og vennene hans, laget av ti veteraner fra utviklingen av de originale spillene. Det eneste potensielle problemet er at spillet blir eksklusivt for en konsoll du neppe hadde planer om å kjøpe, nemlig Intellivision Amico.

Intellivision Amico er altså et forsøk på å gjenopplive det gamle Intellivision-navnet 40 år etter at opprinnelige Intellivision kom ut. Den nye konsollen vil ha fokus på retro- og indiespill, og det skal blant annet ikke være lov å selge DLC-innhold for den. Lanseringen er satt til 10. oktober 2020, så det er fortsatt lenge til den dukker opp.

Hva det nye Earthworm Jim-spillet angår, loves vi at det skal by på den samme humoren og stilen som de gamle spillene, men det skorter litt på detaljene akkurat nå. Kanskje utviklingen fortsatt ikke har startet skikkelig; på lørdag skal utviklerne holde det første design-møtet, og i den forbindelse vil de ha et videonettmøte med seriens tilhengere, som vil vare i 20 minutter.

Om du er interessert i det, kan du benytte deg av en av følgende lenker for å finne ut mer:

WHERE TO WATCH THE LIVE EVENT:
FACEBOOK:  https://www.facebook.com/Intellivision/
YouTube Live: https://www.youtube.com/c/Intellivision
TwitchTV:  https://www.twitch.tv/intellivisionamico/

Og her er et promo-bilde laget av Earthworm Jim-veteranen Doug TenNapel i forbindelse med det nye prosjektet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.