Constructor Plus byr på luguber strategi

Tjen deg søkkrik på eiendom både på Jorden og andre steder, i Constructor-seriens nyeste spill.

Strategispillet Constructor ble en overraskende stor suksess da det opprinnelig kom i 1997. Spillet er et slags bybyggerspill der du må prøve å tjene deg rik på å utvikle eiendom, med eller uten mafiaens hjelp, og spillet er fullt av småvittige detaljer og humor.

Hvor er vi nå?
Hvor er vi nå?

Kraftig utvidet versjon

Britiske System 3 slapp en nyversjon av Constructor i 2017, men denne fikk (i alle fall ved lansering) en god del kritikk. Nå prøver de igjen, med Constructor Plus, og det kan se ut som de har truffet bedre denne gangen.

Constructor Plus kommer med hele 65 scenarier du kan prøve deg på, der du får kolonisere alt fra Uranus til de tradisjonelle, engelske østkantstrøkene. Antallet tilgjengelige bygninger har også blitt økt betraktelig – nå kan du bygge 147 ulike bygninger, som er 93 mer enn i tidligere versjoner.

Ellers loves vi en rekke små og store forbedringer i grensesnittet og spillmekanismene, forbedret grafikk og en ny øvingsdel. Constructor Plus kom ut tidligere i år på de tre konsollplattformene, og er nå ute for PC og Mac også. Her er en trailer:

Jeg finner bare én anmeldelse av spillet, som du kan se her (den er for Switch-versjonen):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.