Snart går Retrospillmessen 2019 av stabelen

Fokus denne gangen skal være på barn og tegneserier, men det er også massevis av retrospillgreier å se frem til.

Fjorårets Retrospillmesse var trivelige greier, og nå er det ikke lenge til kalaset gjentas i Sandefjord. Lørdag 22. juni og søndag 23. juni byr begge på fullpakket program i Runarhallen, og denne gangen er det ekstra fokus på tegneserier. Øisteins blyant og Nils Axle Kanten dukker opp, Tore Strand Olsen skal ha tegneserieskole og Qvisten Animation skal vise hvordan de lager Kaptein Sabeltann-filmen.

I tillegg skal messen by på massevis av tegneserierelaterte stands.

Det gøyeste er jo å få prøve seg på klassikerne igjen.
Det gøyeste er jo å få prøve seg på klassikerne igjen.

Mye spillstoff

Men det er selvsagt fortsatt spill som er hovedfokuset. Som vanlig vil Retrospillmessen ha en bråte klassiske datamaskiner og konsoller satt opp i messehallen, slik at man kan teste dem, og vi loves alt fra syttitallets spillemaskiner til dagens ferskeste teknologi. Samlere kan også se om noen av de mange selgerne på messen har noe av interesse.

Verdensomspennende Tetris World Champs og NeoGeo World Tour Link vil også arrangeres på messen, og i tillegg kommer det flere kjente gjester. Likte du Rare-spillene fra nittitallet kan du for eksempel se frem til å treffe David Wise, Chris Marlow, Shawn Pile, David Doak og Kevin Bayliss – alle veteraner fra den anerkjente, britiske utvikleren.

En gjeng norske og utenlandske kjendiser og YouTubere dukker også opp, samt gjengen fra podcasten The Retro Hour, som vil lede noen av paneldiskusjonene. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon. Der kan du også kjøpe billetter.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.