SNES-spillet Ninja Warriors får nyutgave

Frister det med litt sideskrollende slåssing i klassisk arkadestil?

Taito og den tyske utgiveren United Games har annonsert at de vil bringe en nyversjon av SNES-spillet Ninja Warriors til Europa. Ninja Warriors er et sideskrollende slåssespill i omtrent samme gate som Final Fight, Streets of Rage og Golden Axe, der man velger mellom tre ninja-androider og må banke seg vei gjennom varierte miljøer.

Opprinnelig ble spillet utviklet av Natsune, og var i seg selv en nyversjon av Taitos arkadespill ved samme navn fra 1987 (i Japan het SNES-spillet The Ninja Warriors Again).

Natsunes nyversjon.

Retro-nyversjon

Pressemeldingen sier at vi får flere detaljer om det nye Ninja Warriors-spillet senere, men sjansene er ganske store for at det er snakk om Natsunes egen nyversjon, som er på vei til Switch og PlayStation 4. Den er laget i samme stil som nyutgaven av Wild Guns fra ikke så lang tid tilbake, og byr på et kraftig oppgradert grafisk detaljnivå, men fortsatt en tydelig retrostil.

Du kan studere den japanske nettsiden for mer informasjon om nye Ninja Warriors. I mellomtiden står det i pressemeldingen at dette er det første av flere Taito-spill som United Games vil bringe til vesten. De kommende utgivelsene vil inkludere spill fra kjente serier (populære Taito-serier inkluderer Space Invaders, Arkanoid og Bubble Bobble) og helt nye navn.

Det er kanskje litt rart at Taito trenger hjelp av en tredjepart her, med tanke på at de er heleid av Square Enix, men vi skal ikke klage. Her er uansett en japansk Ninja Warriors-trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.