Natsume bringer SNES-klassikeren Wild Guns til PC

Etter at romwesternspillet nylig kom til PlayStation 4.

Wild Guns er et skytegallerispill som opprinnelig dukket opp på SNES på nittitallet. Det foregår i en westerninspirert science fiction-verden, med noen steampunk-elementer slengt inn i miksen.

I motsetning til mange tidligere skytegallerier, slik som Taitos Operation Wolf, styrer du både siktet og figuren din. Dermed må du skyte figurer i bakgrunnen, mens figuren din, som er i forgrunnen, må unngå å bli truffet av deres angrep.

Ja takk til flere konsollklassikere på PC.
Ja takk til flere konsollklassikere på PC.

Fra SNES til PS4 til PC

I fjor kom Wild Guns til PlayStation 4, i en versjon som het Wild Guns Reloaded. Nå har spillutgiveren Natsume annonsert at denne versjonen også skal komme til PC. For Reloaded-versjonen av spillet loves to nye figurer, muligheten for at opp til fire spillere kan samarbeide, samt nettbaserte topplister og en kombinasjon av nye og gamle brett. Nye bosser og spesialvåpen skal vi også få.

I pressemeldingen påpeker de at dette blir deres første PC-spill. Med tanke på at de har eksistert siden 1987, er det vel på tide. De røper ikke om de har flere PC-spill i fremtidsplanene sine, men pressemeldingen sier de at det blir ett av flere nye spill som vil vises på E3 i sommer. Natsume er nok mest kjent for sine Harvest Moon-spill.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.