Nittitallsinspirert romstrategi i Astra Exodus

Bygg nye imperier i verdensrommet.

For et par år siden virket det som det knapt gikk en uke mellom hver gang et nytt romstrategispill ble annonsert. Nå for tiden kommer ikke spillene i sjangeren like tett, men det er fortsatt liv i sjangeren. Nå har strategiutgiveren Slitherine fortalt at de vil gi ut romstrategispillet Astra Exodus senere i år.

Det var da voldsomt til smilefjes.

Som vanlig kan vi se frem til imperiebygging i verdensrommet, der du må ta kontroll over en av åtte unike fraksjoner og bygge eller erobre kolonier på fjerne planeter. Men dette spillet skiller seg litt fra majoriteten av utgivelser i sjangeren ved at det også har en omfattende enspillerkampanje der man kan påvirke veien videre ved å ta ulike valg i de ni separate oppdragene.

Ellers loves vi muligheten til å designe våre egne romskip, som så kan detaljstyres i sanntid når de møter fienden, og til og med krige på planetene (dette er noe spill i denne sjangeren ofte sliter litt med å få til, så det blir spennende å se hvordan det fungerer i Astra Exodus).

Om dette høres interessant ut, kan du jo ta en titt på denne traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.