Fantasy General II har fått slippdato

Oppfølgeren til strategiklassikeren fra nittitallet er rett rundt hjørnet.

Fantasy General II er et spill jeg har fulgt med på, ettersom det er en oppfølger til et av de virkelig store strategispillene fra nittitallet. Det ser også ganske lovende ut, i alle fall basert på de «let’s play»-videoene jeg har sett. Nå er det ikke lenge til vi kan få klørne i spillet selv, ettersom den nyannonserte slippdatoen er 5. september.

Turbasert taktikk

Den er sikkert veldig kosete.

Fantasy General II er et taktisk strategispill satt til et fantasiunivers, der du må lede hæren din i kamp på slagmarker bygd opp av heksagonale ruter. For å vinne må ta du ta hensyn til ting som terreng, våpen, rustninger, magiske effekter og moral, men heldigvis er spillet turbasert, så du får mer enn nok tid til å tenke over hva du skal gjøre.

Underveis som styrkene dine får erfaring kan de oppgraderes til nye enheter, og det er over 75 forskjellige typer enheter i spillet. Dette inkluderer mektige heltefigurer.

Spillet ser ut til å by på mye dybde, men virker samtidig ikke superkomplisert. Litt som forgjengeren, altså, bare at utvikleren sier de har lagt litt mer vekt på realisme denne gangen. Hvis du har lyst til å se hvordan spillet arter seg, kan du ta en titt på disse to «let’s play»-videoene:

Utgiveren bak Fantasy General II annonserte nylig at de har sikret seg rettighetene til Master of Magic. Det kan jo bli veldig spennende – det er selvsagt et veldig annerledes spill, men om Fantasy General II ender opp med å bli bra, lover det i mine øyne godt for Master of Magic-serien.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.