Disney-samlepakke offisielt annonsert

Nyversjoner av klassikerne The Lion King og Aladdin slippes i en samlepakke for konsoll og PC.

Nå har Disney og spillutgiveren Nighthawk Interactive kommet med den offisielle bekreftelsen av lekkasjen fra tidligere i dag, nemlig at de kommer til å lansere en samlepakke med de klassiske lisensspillene Aladdin og The Lion King. Overføringen til moderne systemer – Xbox One, PC (Steam), Switch og PlayStation 4 – utføres av retroekspertene i Digital Eclipse.

Pakken skal etter planen slippes i løpet av høsten.

Både Aladdin og The Lion King er fargerike plattformeventyr inspirert av animasjonsfilmene, som fikk mye skryt da de opprinnelig dukket opp på plattformer som Sega Mega Drive, SNES og Amiga.

Flere versjoner av hvert spill

Pakken fokuserer på konsollutgavene av spillene, men får flere ulike versjoner av de individuelle spillene – så sannsynligvis får du gjenoppleve dine favorittversjoner. Til og med Game Boy-utgavene er med. En versjon av Aladdin med justert vanskelighetsgrad, forbedret kamera og diverse feilrettinger (samt noen overraskelser) skal også være inkludert.

Nyversjonene tilfører også en rekke ulike elementer. Du kan for eksempel la datamaskinen spille for deg om det er noen segmenter du ikke får til, og spole fremover for å komme raskt frem til de delene av spillet du liker best. I tillegg kan du når som helst spole tilbake, om du gjør en feil og vil ha en ny sjanse. Det er også mulig å lagre spillet når som helst.

Utviklerne skryter også av grafikk i 1080p, med diverse visuelle forbedringer og muligheten til å aktivere ulike skjermfiltereffekter for å få den gamle «CRT-looken.»

Som seg hør og bør inkluderes også kunst fra utviklingen, og du kan lytte til musikken i en egen musikkspiller. Utviklerne har til og med inkludert en egen demoversjon av Aladdin, som kun var mulig å spille på messer før spillets lansering. Her er en trailer:

Toppbildet er fra Mobygames. I etterkant av publisering dukket det opp noen offisielle skjermbilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.