Civilization VI kommer snart til PS4 og Xbox One

Bygg mektige imperier i stua.

Etter at Sid Meier’s Civilization VI tok steget fra PC til Switch tidligere i år, er det nå duket for to nye versjoner av det vanedannende strategispillet. Disse er for Xbox One og PlayStation 4, og slippes den 22. november.

Konsollversjonen.

Skreddersydd for konsoll

Utvikler Firaxis forteller at de har gjort sitt ytterste for å sikre at spillet ikke bare tar seg godt ut på konsollplattformene, men at grensesnittet skal være optimalisert for kontrollere slik at det skal være kjapt og enkelt å flytte enheter rundt på kartet, skaffe nødvendig informasjon, og så videre. Konsollversjonene støtter også flerspiller for fire spillere.

I samme slengen har Firaxis annonsert at begge ekspansjonene som har blitt sluppet for PC skal dukke opp på konsoll også, i én pakke som har fått det fantasifulle navnet Civilization VI Expansion Bundle. Denne slippes også på Switch. Totalt får spillerne her 18 nye ledere, samt nye spillelementer som global oppvarming.

Pressemeldingen røper forøvrig også at spillet har oppnådd 5,5 millioner salg så langt, noe som slett ikke er dårlig for et turbasert strategispill. Her kan du se en trailer fra den nye konsollversjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.