Utvikler vil lage nytt Laura Bow-spill

Har annonsert en oppfølger til Sierras klassiske eventyrserie – men har ikke fått rettighetene enda.

Sierras to Laura Bow-spill har mange tilhengere, og noen av dem jobber tydeligvis i et uavhengig spillstudio som heter NineZyme Entertainment. De har nemlig annonsert et tredje spill i serien, Laura Bow and the Mechanical Codex, men ifølge en artikkel på nettstedet Adventuregamers har de ikke fått de nødvendige rettighetene enda.

Vil overbevise Activision

Konseptbilde.

Adventuregamers skriver at NineZyme har kontaktet lisenseier Activision, men at selskapet ønsker mer konkret informasjon før de eventuelt gir klarsignal. Så det NineZyme arbeider med er en frittstående demo, som de håper å få ferdig innen våren eller sommeren.

Hvorvidt Activision setter pris på at de har gått ut med en offisiell Laura Bow-annonsering på dette tidspunktet vites ikke, og det er jo selvsagt et åpent spørsmål hvor mye penger utgiveren vil ha for å lisensiere bort Laura Bow-merkevaren i utgangspunktet (og om det er noe en indie-utvikler eventuelt ville hatt råd til).

Men hvis alt går bra for NineZyme Entertainment, vil Laura Bow and the Mechanical Codex bli et eventyrspill satt til tredimensjonale miljøer, der den unge journalisten og hobbydetektiven Laura Bow sendes ut på en lang og farlig reise som tilsynelatende involverer et mordmysterium eller to.

De gamle Laura Bow-spillene ble forøvrig relansert på nettet for et par år siden. Og hvis du har lyst på et spill i samme stil som det første av dem, The Colonel’s Bequest, bør du vurdere å følge med på indie-spillet The Crimson Diamond.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.