Moons of Madness er ikke så skummelt, men det er gøy

Jeg har skrevet om det norske «grøsserspillet».

Faste lesere har kanskje lurt på hvorfor det har vært litt lite aktivitet her på bruket denne uka. Grunnen er publisert på Gamer.no nå – en anmeldelse av Moons of Madness fra norske Funcom og Rock Pocket Games. Spillet kom ut denne uken, og jeg måtte prioritere anmeldelsen (jeg får ikke nok penger via Patreon til å kunne drive med Spillhistorie på fulltid).

Moons of Madness er et Lovecraft-inspirert førstepersons eventyrspill med litt sniking og litt action. Det er en ganske trivelig affære, men du må være oppmerksom på at det ikke fungerer spesielt godt som grøsser – det bruker rimelig kort tid på å spille ut «monsterkortet», og når det først er ute slutter spillet i stor grad å være skummelt. Skjønt du må jo være forberedt på å skvette litt.

Ta en titt på anmeldelsen min for å finne ut mer om spillet. Her er en trailer:

En kommentar om “Moons of Madness er ikke så skummelt, men det er gøy”

  1. Skulle ønske du fikk lov til å referere til Spillhistorie når du skriver for Gamer. Fin anmeldelse. Dumt den ikke bare kunne ligget her.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.