Frister det med et nytt rollespill for Amiga?

Black Dawn Rebirth er rett rundt hjørnet.

Om du hadde Amiga i «den tunge tiden» etter Commodores konkurs, kan det godt være du har vært innom Dawn-serien. Dette var førstepersons rollespill utvilsomt inspirert av titler som Dungeon Master og Hired Guns, som ble gitt ut etter «shareware»-modellen utover nittitallet.

Bø!

Over 20 år siden forrige spill

Nå er serien tilbake, i form av Black Dawn Rebirth. Dette spillet skal fungere på alle Amiga-modeller fra Amiga 500+ og opp (det trenger 1 MB «chip RAM», og fungerer dermed ikke på en standard Amiga 500), og lanseres både i fysisk utgave og via digital distribusjon.

Spillet skilter med syv hulesystemer (med totalt 21 nivåer) å utforske, 21 ulike typer fiender, 14 forskjellige våpen og en stor introduksjonssekvens som krever en hel diskett(!). Det kan også vise 64 farger på skjermen samtidig, noe som slett ikke er spesielt vanlig i spill for de eldste Amiga-systemene. Har du en nyere modell får du forøvrig litt mer fancy 3D-effekter.

Black Dawn Rebirth gis ut av retroutgiveren Double Sided Games, og blir tilgjengelig både i boks og via digital distribusjon. Lanseringsdatoen er 1. desember. Her er en demo, og her er video fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.