American Truck Simulator har fått Utah-ekspansjon

Tut og kjør.

Det er på tide å ta turen ut på den amerikanske landeveien igjen, nå som gjengen i SCS Software har sluppet Utah-ekspansjonen for American Truck Simulator. Utvidelsen inkluderer ti store byer, inkludert Salt Lake City, St. George og Moab, over 260 naturlige og menneskeskapte landemerker og over 5600 kilometer med nye veier.

Oh shit.

Dessuten skryter utvikleren av at de har brukt en ny metode for å skape fjell og andre naturformasjoner, som skal sikre at landskapet er bedre og mer realistisk her enn i eldre deler av spillet.

American Truck Simulator er, for de som har bodd under en stein i noen år, den amerikanske fetteren til Euro Truck Simulator 2. Her er målet å tjene penger på å frakte varer rundt i USA, og i tillegg til å ta frittstående fraktejobber kan du bygge opp ditt eget transportselskap med datakontrollerte sjåfører.

Jeg skrev noen ord om spillet da det kom ut, men det har utviklet seg veldig siden den tid, så om du vil lese artikkelen bør du ta det meste av kritikk med en klype salt (en av tingene jeg kan nevne er at utviklerne på et tidspunkt forandret verdens skala slik at avstandene mellom byene ble større, noe som resulterte i en stor overhaling av de inkluderte landområdene).

Hovedspillet er forresten gratis å spille denne helgen, så du kan jo bare teste det.

Større og større

Det nye området.

Dette er den fjerde betal-utvidelsen av spillets landområde, som kommer i tillegg til gratispakken Arizona. Hvor realistisk det er at spillet etter hvert skal dekke hele USA er et åpent spørsmål, men utviklerne jobber seg i alle fall jevnt og trutt vestover.

For meg personlig er ikke American Truck Simulator et spill jeg nødvendigvis vil beskrive som kjempemoro, men det er samtidig et spill jeg trives overraskende godt i lag med, gjerne kombinert med podcast eller – ja, jeg innrømmer det – countrymusikk på nettradio (som også støttes i selve spillet). Det er også fint å slappe av med når man rett og slett ikke orker noe mer involvert.

Jeg har kjøpt alle ekspansjonene så langt, og er veldig imponert over hvor godt utviklerne har klart å fange følelsen av å være på landeveien. Brukeranmeldelsene indikerer at Utah-ekspansjonen også er solide saker, så det blir nok et kjøp her også.

Ta en titt på traileren (jeg holder meg for god for ordspill denne gangen):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.