GOG har relansert det polske strategispillet Clash

Beskriver det som en glemt perle, som fikk mye oppmerksomhet i hjemlandet da det først kom i 1998.

GOG har ikke vært spesielt flinke til å relansere gamle spill i det siste (sist gang de gjorde noe nevneverdig var vel da de fikk i stand en høyst overraskende avtale med Blizzard), men nå har de sluppet en spennende tittel fra nittitallet.

Turbasert strategi

Grafikken ser jo fin ut.

Spillet heter Clash, og hvorvidt du har hørt om det eller ikke avhenger kanskje mest av hvor du kommer fra. Det ble nemlig svært kjent i hjemlandet Polen, men oversett i mange andre deler av verden. Nå har vi imidlertid fått en ny sjanse til å oppdage spillet.

Clash er et turbasert fantasy-strategispill inspirert av klassiske titler som Heroes of Might & Magic, Warlords og Civilization II. Handlingen finner sted i Karkhan, et nyoppdaget land som alle de store kongerikene vil ha en bit av. Problemet er bare at det bor noen der allerede, og de vil naturlig nok ikke dele plassen med en gjeng nykommere. Du velger selv hvem du vil spille som.

Spillet kombinerer imperiebygging med taktisk krigføring, og byr på over 30 forskjellige typer hærer, to separate kampanjer og 30 uavhengige oppdrag som kan spilles alene eller sammen med en venn (på samme maskin).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.