Radioaktiv gjørme i ny Spintires-ekspansjon

Frakt tømmer gjennom Tsjernobyl, og bruk geigerteller for å unngå den verste strålingen.

Det originale Spintires-spillet lever fortsatt, og nå har utgiverne Oovee og IMGN.Pro annonsert at det snart får en ny ekspansjon. Den tar oss like godt med til Tsjernobyl, der du må frakte tømmer rundt Pripyat, Dugar-radarstasjonen og Tsjernobyl-kraftverket selv.

Trivelig!

Unngå radioaktive områder

For å hjelpe deg å unngå områder der radioaktiviteten er for høy, har du nå blitt utstyrt med en geigerteller som utvilsomt tilfører spillet veldig koselige lydeffekter (morsomt nok er det forresten bilen som må beskyttes, ikke føreren). Utgiverne lover også to nye terrenglastebiler, samt et eget brett der du kan prøvekjøre spillets ulike maskiner.

Det har alltid vært en viss postapokalyptisk stemning i Spintires-spillene, så det passer egentlig ganske godt med nye eventyr satt til Tsjernobyl-området. Chernobyl-ekspansjonen skal slippes i desember, på Steam. Her er en teaser-video (som ærlig talt ikke viser noe som helst):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.