Warcraft III: Reforged slippes den 29. januar

Nyversjonen av Warcraft IIII kommer ikke før nyttår likevel.

Blizzard har kunngjort at Warcraft III: Reforged slippes i Norge ved midnatt, natt til 29. januar. Lanseringen skjer på samme tidspunkt verden over, så hvis du har lest en engelskspråklig artikkel om slippet er sjansene store for at du har lest 28. januar som slippdato, men på grunn av tidssonene er det altså ikke det som gjelder her til lands.

I gamle dager hadde jeg nok advart potensielle nattespillere om at det sikkert ville blitt litt serverkrøll ved lanseringen av den etterlengtede nyversjonen av Warcraft III, men vi får vel regne med at Blizzard har orden på sakene nå som kalenderen (snart) sier 2020.

Slik ser Warcraft III: Reforged ut.
Slik ser Warcraft III: Reforged ut.

Blizzard forteller forøvrig at de jobbet hardt for å få til en utgivelse før nyttår, men at det rett og slett ikke lot seg gjøre.

Warcraft III kom opprinnelig i 2002, og er altså et klassisk sanntidsstrategispill med en stor, historiedrevet kampanje og rikelig med flerspillermuligheter. Med Warcraft III: Reforged har Blizzard tatt Warcraft III: Reign of Chaos og ekspansjonspakken The Frozen Throne, og bygd spillene opp igjen fra bunnen av med dagens teknologi.

Det betyr ny og moderne grafikk, en rekke nye flerspillersentrerte funksjoner og en oppgradert World Editor. Totalt får vi fire forskjellige fraksjoner (orker, mennesker, sortalver og vandøde), over 60 kampanjeoppdrag med over fire timer med oppgraderte mellomsekvenser (med nytt stemmeskuespill).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.