Kentucky Route Zero er snart ved veis ende

Det fascinerende og kritikerroste episodespillet får sin avslutning denne måneden.

I morgen er det nøyaktig syv år siden den første episoden av Kentucky Route Zero ble lansert. En passende dag for å avslutte serien, altså, og ifølge en artikkel på PC Gamer ser det ut som det er nettopp det som kommer til å skje. De forteller nemlig om en telefon man kan ringe til (om man er i USA), der man etter hvert får en nedtelling som ser ut til å skulle nå null tirsdag denne uken.

Konsert langs veien.
Konsert langs veien.

En reise gjennom amerikansk mytologi

Kentucky Route Zero er et episodebasert eventyrspill der jobben din er å levere ei pakke. Men for å finne mottakeren må du først finne den hemmelige veien Kentucky Route Zero, og følge denne gjennom stadig mer mystiske og underfundige omgivelser.

Jeg skrev i sin tid en anmeldelse av den første episoden på Gamer.no, og anbefaler at du leser den om du ikke har kjennskap til spillet. Merk at om du kjøper det, vil du få tilgang på alle de fire episodene som har blitt sluppet til nå, samt den femte og siste episoden som altså ser ut til å dukke opp i morgen.

Oppdatering: Nedtellingen var ikke for selve lanseringsdatoen, men for lanseringsdatotraileren. Den kan fortelle at den siste episoden slippes 28. januar, og at spillet samtidig kommer i sin helhet til Xbox One, Switch og Playstation 4. Her ser du den:

En kommentar om “Kentucky Route Zero er snart ved veis ende”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.