Sjekk dette flotte eventyrspillet

Luna The Shadow Dust byr på håndtegnet hjernetrim i vakre omgivelser.

Luna The Shadow Dust ble nylig lansert på PC, og er et nytt, håndtegnet pek-og-klikk-eventyr inspirert av sjangerens storheter. Spillet følger to spillbare figurer, hver med unike egenskaper, og gir deg i oppgave å utforske et eldgammelt tårn ved verdens ende, der du i ekte eventyrspillstil finner massevis av gåter som må løses.

Musikalske utfordringer.
Musikalske utfordringer.

Mekanismer og mysterier

Alle gåtene skal være selvstendige (så du trenger aldri å plukke opp ting for å bruke dem senere i spillet), og ser litt Myst-aktige ut på den måten at mange av dem har å gjøre med å finne ut hvordan ulike mekanismer fungerer, for så å få dem til å gjøre hva du vil. Samtidig har du altså to figurer, som må samarbeide om løsningene.

Som du ser av traileren under, ser spillet rimelig flott ut. Det skal ha over 20 minutter med håndtegnede animasjonssekvenser, og jeg ser flere trekke frem japanske Studio Ghibli når de beskriver den visuelle stilen. Et originalt lydspor loves også.

Luna har fått en god mottakelse så langt, både av spillpressen og spillerne. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.