Hotshot Racing er inspirert av nittitallets arkaderacere

Spillet som tidligere het Racing Apex har fått utgiver, og skal lanseres til våren.

Om du har gode minner fra spill som Virtua Racing og Sega Rally, kan det tenkes du bør følge med på Hotshot Racing. Dette spillet skal slippes til våren, for PC, Xbox One, PlayStation 4 og Switch, og er et racingspill som prøver å etterape nittitallets klassikere med lavpoly-grafikk, hyperaktiv musikk og brautende kommentatorer.

Fargerik action

Vi loves 16 solfylte baner å svi gummi på, og åtte ulike førere med flere biler hver. I tillegg til enspillerkampanjen skilter spillet med både lokal og nettbasert flerspiller, og opp til fire spillere kan kappkjøre på samme skjerm (mens åtte kan spille over nettet).

Spillet utvikles av Lucky Mountain Games, som har jobbet med prosjektet på en eller annen måte i hele åtte år. Jeg skrev faktisk om det på Spillhistorie.no i 2016. Da het det Racing Apex, men i tillegg til navneendringen ser det ut som spillets fokus har blitt endret litt siden da. Racing Apex hadde nemlig våpen, noe Hotshot Racing ikke har.

Steam-siden er allerede oppe, og her er en trailer:

Nostalgisk eller ikke, jeg håper stemmene kan skrus av. Ellers ser det veldig fristende ut!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.