Nytt eventyrspill byr på kosmisk skrekk og surrealistisk humor

En eldgammel ondskap truer Frankrike i nylanserte Edgar – Bokbok in Boulzac.

Pek-og-klikk-eventyret Edgar – Bokbok in Boulzac ble sluppet i går, og virker som et spennende og annerledes lite spill. Det hele følger en kar som heter Edgar, som bor sammen med ei høne i skogen, men som får tilværelsen sin ødelagt av en plutselig katastrofe. Nå viser det seg at eldgamle, kosmiske krefter truer den franske byen Boulzac, og Edgar må ordne opp.

Skrekk og gru

Spillet skal by på surrealistiske konspirasjoner, massevis av humor og en liten dose kosmisk skrekk ala Lovecraft (men ikke helt), og det blir sikkert også noen gåter som må løses. Utviklerne anslår at spillet tar mellom to og fem timer å fullføre, så det virker perfekt for en kveld eller to med spilling.

Edgar – Bokbok in Boulzac er ute på PC, Switch og Xbox One. Du kan finne ut mer på Steam-siden, eller ta en titt på denne traileren (må si jeg liker musikken):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.