Command & Conquer Remastered Collection kommer i juni

Her er en videopresentasjon av den kommende samlingen nyversjoner.

Electronic Arts har kunngjort at Command & Conquer: Remastered Collection slippes den 5. juni på Steam og Origin. Dette er en samling nyversjoner av Command & Conquer: Tiberian Dawn og Command & Conquer: Red Alert, som også inkluderer utvidelsene Covert Ops, Counterstrike og The Aftermath.

Ny grafikk og lyd

Spillene har blitt fullstendig renovert, med 2D-grafikk i opp til 4K-oppløsning, et nyinnspilt lydspor laget av Frank Klepacki, oppskalerte filmsekvenser og et forbedret grensesnitt. Spillene får også moderne flerspillerstøtte, og inkluderer kartredigeringsverktøy. I enspiller kan man når som helst velge mellom gammel og ny grafikk.

Command & Conquer: Remastered Collection er under utvikling hos Petroglyph Games og Lemon Sky Studios, og utviklerteamet inkluderer flere veteraner som jobbet på serien da det var Westwood Studios (som Electronic Arts i sin tid fant ut at de ville legge ned) som sto bak spakene.

Her er en omfattende presentasjonsvideo:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.