Her er et par nye Mirrorsoft-obskuriteter

Frister det med en CGA-basert Ghosts ‘n Goblins-klone eller litt merkelig strategi?

Mirrorsoft fortsetter å slippe merkelige, gamle PC-spill på Steam, og nå har de lagt ut Amorik the Viking: The Eight Conquests og Betrayal. Har du hørt om dem? Ikke jeg heller.

Ghosts ‘n Vikings

Føler jeg har sett dette før (bare med flere farger).
Føler jeg har sett dette før (bare med flere farger).

Amorik the Viking er et todimensjonalt plattform-/actionspill der skaperne åpenbart har vært veldig «inspirert» av Capcom-klassikeren Ghosts ‘n Goblins. Så hvis du har lyst til å prøve en CGA-basert Ghosts’n’Goblins-klone med pipemusikk kan det jo være noe å ta en titt på?

Betrayal ser for så vidt mer interessant ut, da dette spillet setter deg i rollen som en hersker i et middelalderinspirert land, der du må reise rundt og lede hærer i krig, styre dine egne landsbyer og etter hvert prøve å spre riket ditt på naboenes bekostning. Det er et spill av den typen som virker nesten umulig å skjønne uten manual, fordi det ser så annerledes ut.

Det som er litt dumt er at Mirrorsoft har satt rimelig høye priser på disse spillene. Jeg kunne godt vært interessert i å ta en titt på Betrayal, men når fullpris er 52 kroner tenker jeg at jeg sparer pengene og kjøper noe som virker tryggere i stedet. Jeg tar imidlertid gjerne imot erfaringer fra eventuelle lesere som faktisk har spilt disse spillene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.